Monday, October 20, 2008

Welcome 30

Hahaha.. nak taip entri ni punyalah susah.. bukan apa, phobia lak aku ngan angka 3 tu. Anyway, today is my birthday.. yang ke 30. Tua dah lagi setahun. Macam tahun2 sebelum ni, bezanya tahun ni angka 2 kat depan tu dah bersalin ke 3 pulak.. Lilin untuk letak kat kek pun dah tak de yang kecik.. suma besar2 belaka.. even kurang batangnya, tapi besar, tetap terlihat dek mata.
The very 1st person yang wish Hepi Besday kat aku adalah kembar aku sendiri.. ahhaha.. dia sms on 00.08 tapi aku baca 6 hrs later. Sbb semalam adalah hari yang memenatkan, aku tido agak awal, so, bangun tuk perform Subuh pagi tadi baru aku baca. Happy Birthday, Na!!! aku reply sejurus baca msg dia. Dan bila sampai kat office sorang demi sorang yang aku unexpected wish happy birthday. berikut senarai cabutan bertuah untuk hari ini..
1. My twin sister - Nona
2. Officemate - Zue
3. OM - Ummi
4. OM - Sugi
5. X-SMC - Dek Y
6. X-SMC Best Friend - Chemah
7. My auntie - Ucu Abai
8. My x-officemate - Sya
9. OM - Mal & Lyn
10. My dearest husband (This man kan mmg every year akan jatuh di tangga ke 10. Dia mmg chartered this number!!!)
11. X-SMC - GG.
well.. aku lum smpt bukak email yang banyak tu. Nantilah, pada semua yang mengingati birthday aku, trima kasih lah bebyk. Sampai terharu aku tadi (nanges lah pe lagiii.. ) bila bdk kt opis ni wish birthday..
Nota Kaki : Nanges ada 3 sebab.. 1) B not the 1st person wish me 2) Officemate ni buat gempak lak.. wish sambil peluk2 dan siap baca doa selamat 3) Umuq bertambah tp amalan still kurang... warghhhhh......
p/s : aku hampir nak keluar lunch ngan bebudak ni tadi tp B cepat seminit call suh tunggu lunch ngan dia. Dia bawa gi makan n wish hepi birthday masa hantar aku balik lunch tadi.. smpt gak aku sound, awak orang yang ke10 wish me happy birthday.. tau dah.. dia kata.. hehehe.. hampeh betul jantan sorang ni!!

2 comments:

::farahish:: said...

I just glanced from sumone's blog and see that today is ur 30th birthday!!! Happy Birthday sis!! May god bless u and family.. May this year brings u more happiness and joys as well as wealth =)

nOnnie_sayang said...

farahish, thanks for a wish. anyway, from sumone's blog?

:: DUni@ @kU :: ** Di sini tempatnya kucurahkan rasa **

Di sini, di kesempatan ini, aku lontarkan rasa hati, aku luahkan segala keluhan, keriangan, suka duka, gelak tawa.. dalam jurnal kehidupanku ini, aku sertakan foto kenangan, moga satu hari nanti tatkala kesunyian melanda, rentetan peristiwa2 ini bisa mengembalikan tawa dan air mata. Dan juga bila nanti mata tertutup, ada kenangan untuk ditonton..