Monday, April 13, 2009

Happy Monday

Salam. Bismillah.

Ada beberapa story the mory yang aku nak taip hari ni. Tapi tunggguuuuuuuuu..... Kalau mendapat keizinan masa, aku hupdate secepat mungkin. Kalau tak mungkin akan bersambung esok, tak pun lusa, tak pun tulat. Doakan aku berjaya menghupdate tanpa gangguan. Tapi hari ni tak de pun meeting untuk bos aku. Alamat jadi lipas kudunglah aku hari ni... Nasiblah... ku lah secretary, ku lah clerk.. ku juga tea lady untuk seminggu lepas dan hari ini.!!!!!

4 comments:

me_czar said...

Wahh.. happy monday?

Sangat contradict dengan entry saya.

nonnie78 said...

myza, happy sebab bos no 1 tak masuk, director ppn tu tak masuk dan keje pun tak byk..

tapi alasan lain : MOOD NAK BEKERJA PUN TAK DE, ASYIK NAK MAIN INTERNET JE... huhuhuhu...

Shinta Musraika said...

salam nonnie..

ku pun pantang nampak net on. tus tak lalu nak wat keja. kadang tu ku wish net tak on supaya ku boleh buat keja :(

nonnie78 said...

salam mie..

tu lah yang susahnya pada addict net cam kita ni.. hehehhe.. ku kat umah skang tak sabar tnggu isnin sbb tu lah ari ni tajuk entry ku happy monday sbb ku dpt layari net sesuka hati...

:: DUni@ @kU :: ** Di sini tempatnya kucurahkan rasa **

Di sini, di kesempatan ini, aku lontarkan rasa hati, aku luahkan segala keluhan, keriangan, suka duka, gelak tawa.. dalam jurnal kehidupanku ini, aku sertakan foto kenangan, moga satu hari nanti tatkala kesunyian melanda, rentetan peristiwa2 ini bisa mengembalikan tawa dan air mata. Dan juga bila nanti mata tertutup, ada kenangan untuk ditonton..