Monday, October 13, 2008

Cupcakes...... yummy, delicious!!!

for the first time aku tolong promote cupcakes untuk kakak aku ni. Slalu aku amik order tuk budak office je. Cookies pun ada.. tapi biarlah ari ni aku letak gambar cupcakes je dulu. Actually there is 2 sizes but hari ni aku cuma bawak yang besar je.







harga seketul untuk yang besar ni RM1.80 (aku tak mark up skit pun), tapi no delivery. Kena datang collect sendiri kat umah. Ada 2 flavour, vanilla & chocolate. Minimum order 25 pcs. Untuk yang keciknya harga RM0.80 (lebih kurang besar duit 50sen gitu), minimum order 50 pcs.

Design tu sbenarnya ikut suka koranglah nak wat apa.. nak gambar PPG ker, Spongebob ker, bunga2 tu ker... tak kisah for what occasion, season, bleh order. Nanti kalau senang aku amik lak gambar brownies, cookies dan pelbagai jenis makanan lain ye...

Kalau ada yang berminat nak order, lehlah tinggal pesan kat shoutbox aku ngan email atau contact number sekali. Nanti aku reply..

4 comments:

ummiatifah said...

peh !!!!sedap gler!!!!saya x memain,,,berani potong kuku ni kalo x sedap!!!mewah!!pekat!!hitam!!melekat!!menantu abah yang utama!!
RM 1.80 ok gak lah,,cumer kalo beli cikit murahlah,,kalo beli banyak ,,mahallah.hehehehe

ha(tadi gelakkan sugi amik pic,,,skang dah masuk blog pun cupcakes ni)hehehehe sib ba8 ader motif.

nOnnie_sayang said...

wah kah kah kah.. dh lh mkn free, ada ati nak nyindir tu orang amik gambo!!!! psss.. pinjam camera opis yg atas meja tadi..

apa?? tinga ni cam terdgr2 je ada org nk order 2k tunang.. tak pe rega bleh nego lagik. kalu leh describe sedap, gebu, lembut tu dalam lukisan atau gambaran kan best.. tak susah nak promote kan?

ummiatifah said...

kakakakaka...a'ah lah,,luper lah,,,dier lagi sedap biler blakang dier ader huruf "F" free heheheheh,luper nak ucap time kasih pu,,time kasih yek,,,tuan tanah gedaung...

o leh nego yek,,maceh2!!!tapi bukan sendiri makan jadi eh kan,,orang sobolah sanun lak makan kan,,,

nOnnie_sayang said...

eleh... tak yah makacih pun, mmg ikhlas bg mkn.. orang sanun pun tak po, bakal jadi sedaro gak. buek baik skang ni, sok luso buleh makan hasil... kelapa sawit kan byk.. leh minta skit, buek minyak ko, sabun ko.. dh kurang banjo bulanan... huhuhu...
kot tak, nak kekah pun sonang, kambing, lombu ado.. pilih jo mano berkenan kek ati, tunding2 jo jari, kot rogo pasaran 3-4k, dapek la diskaun 1k... lopeh banjo duit kenduri..

:: DUni@ @kU :: ** Di sini tempatnya kucurahkan rasa **

Di sini, di kesempatan ini, aku lontarkan rasa hati, aku luahkan segala keluhan, keriangan, suka duka, gelak tawa.. dalam jurnal kehidupanku ini, aku sertakan foto kenangan, moga satu hari nanti tatkala kesunyian melanda, rentetan peristiwa2 ini bisa mengembalikan tawa dan air mata. Dan juga bila nanti mata tertutup, ada kenangan untuk ditonton..