Wednesday, May 28, 2008

Bloggers

SelaMat DaTang kEpadA Dr. RiZHan & (fUTure) Dr. HaNNan ke http://www.cuppycakeyumyum.blogspot.com/

Dr. Hannan

kenapa agaknya aku letak gambar ni? hehehe.. sbenarnya aku minat ngan si Ronaldinho ni.. so amik kesempatan attached gambar ni in the same time promote kan future doc ni kat blog. (Hann, awk acu penumbuk ye kat dia?? ish.. nk marah dah ni!!) Ada sesapa yang berkenan kat dia ker?? link dia ada kat tepi kiri blog aku ni.. hann.. jgn marah ye, sy promote awk dlm blog ni.. sure pasni ramai serbu blog awk!!! nnt balik m'sia sy masak sambal ikan bilis kering tuk awk bebyk, upah utk gmbr curik ni!!!
utk gmbr Dr. Rizhan, tak de lah sbb puas aku carik dlm blog dia (sbenarnya tak abis selongkar pun, lum minta izin tuan rumah!) so, kalau hann ada gmbr Dr. Rizhan minta send ye... nnt kalau ada, aku cepat2 attached gmbr dia. blogger di Kuantan harap dpt carik Dr. ni sbb dia dh posting balik ke Kuantan.. serbu cepat!! bermula 2nd June... huhuhu jgn marah yeee...



3 comments:

Hannan said...

hahhaahh
tq tq tq :)
appreciate this one a lot!

kite pon xder gambar dr rizhan tu
tu kene mintak dgn tuan punya badan sendiri la :)

tq again nonnie :)

nOnnie_sayang said...

u are most welcome, dr hann.

so, awk kn standby takut blog hang plak pasni ramai peminat serbu!!

ish ish.. nnt buah ati awk x marah ker yer?? huhuhu.. sorry in advance ye sbb promote her bf kat cni!

Anonymous said...

iiirangoli conducting fatal libraries tarun last pins french joseph reload direction
lolikneri havaqatsu

:: DUni@ @kU :: ** Di sini tempatnya kucurahkan rasa **

Di sini, di kesempatan ini, aku lontarkan rasa hati, aku luahkan segala keluhan, keriangan, suka duka, gelak tawa.. dalam jurnal kehidupanku ini, aku sertakan foto kenangan, moga satu hari nanti tatkala kesunyian melanda, rentetan peristiwa2 ini bisa mengembalikan tawa dan air mata. Dan juga bila nanti mata tertutup, ada kenangan untuk ditonton..