Tuesday, April 21, 2009

Permata Hati

Salam. Bismillah.
Hari ni entry suka-suka untuk pembukaan pagi nan sejuk dan nyaman ini. Di dalam department boleh dikatakan semua orang sedang dilanda sakit. Selsema, demam, tak sedap badan etc. Aku tak terkecuali cuma rasanya macam malas nak pegi klinik. Hahahah.. poket kempis, sat lagi kalau gi klinik terbantut plak selera makan.. ahaks..
Jom layan permata hati aku kat atas tu!!!!!

3 comments:

Shinta Musraika said...

salam nonnie..

cantik2 la semua nama anakmu itu! semua mula dgn 'sya'

kumpul semua muka new born derang ya.. mesti dah berlambak gambar derang ni kan.. seronoknya! rase ,mcm nak tambah production plak sy hehehe...

kakyong said...

salam nonnie

best nyer ade foto2 baby masa 1sy day.. kakyong ade foto Aliya jer.. yg lelain, dah besor baru ade foto..

nonnie78 said...

salam

mimie - ko ni slalu jadi first commentor ye.. hehehhe..

tu memang nama family.. SYADNI. blakang tu baru nama dorang. saja standardise kan.. hahahahahah....

ku pun rasa cam nak tambah gak tp tunggu Manja 3 tahun dulu... bleh tak?

Kak Yong - Tak pe kak yong, belum terlambat. nanti yang no 4, keluor je teruih amik gambo ye..

:: DUni@ @kU :: ** Di sini tempatnya kucurahkan rasa **

Di sini, di kesempatan ini, aku lontarkan rasa hati, aku luahkan segala keluhan, keriangan, suka duka, gelak tawa.. dalam jurnal kehidupanku ini, aku sertakan foto kenangan, moga satu hari nanti tatkala kesunyian melanda, rentetan peristiwa2 ini bisa mengembalikan tawa dan air mata. Dan juga bila nanti mata tertutup, ada kenangan untuk ditonton..