Monday, April 7, 2008

Isi hati (2)

- entri ini terpaksa dipadam atas sebab-sebab tertentu -
harap maklum

5 comments:

mamamia@rina said...

eerrrrkkk....cam citer seram jek mimpi-mimpi tuh semua..eniwei, nak berputih mata tuh bole katakan "nak kecewa" gak..kalo gelap mata lak tuh maknenyer ko pitam..heheheh!!! cousin aku pn skrg tgh tunang dgn cousin lagi 1, xde sape stuju even parents dia pun bantah...tp dah anak nak sgt, jalankan aje..kang jadik benda lain lagi naya.. :D

nOnnie_sayang said...

huhuhu.. soal mimpi smpi ke ari ni pn aku tak leh nak describe sejauh mana kebenarannya sbb belum langsung lagi. but, ikutkan xprience MIL aku adiknya itu dulu mmg 'diikat' oleh istrinya. so, just wait n see je lah.
kitorg pn x stuju tp nk wat cmna kn? betullah tu, dr jd yg tidak2, eloklah dibiarkan je dia..

mamamia@rina said...

yela...lps2 kawen nnti lu pikir la sendiri kan! cuma yg x best nyer nanti bila tang gado laki-bini x psl2 bole wat gado sedara mara skali eh...lahai...kena pikir panjang jang oiiiiii!

nOnnie_sayang said...

org tgh mabuk cinta ko ckp pe pun bkn dia amek pot mamamia oiii.. padahal MIL aku tu mukanya rasa lebih masam dr jeruk asam kelubi, pn dorg wat derk jer.. abeh, camno?? kot tak ikut kang tetiba ada surat beranak, sapa nak tanggung? kenalah rela dalam terpaksa..
ada kisah lagi ni.. pas lunch aku hupdate ye!!!!

mamamia@rina said...

hooo...???!!! hapdet! hapdet! hapdet!

:: DUni@ @kU :: ** Di sini tempatnya kucurahkan rasa **

Di sini, di kesempatan ini, aku lontarkan rasa hati, aku luahkan segala keluhan, keriangan, suka duka, gelak tawa.. dalam jurnal kehidupanku ini, aku sertakan foto kenangan, moga satu hari nanti tatkala kesunyian melanda, rentetan peristiwa2 ini bisa mengembalikan tawa dan air mata. Dan juga bila nanti mata tertutup, ada kenangan untuk ditonton..