Monday, July 13, 2009

Tag - Jiran Sebelah Bantal (Ngeh..ngeh..ngeh..)

Salam. Bismillah.
Ini pun tag dari mamanya Shinta Musraika.. lama dah dia tak kena kan aku ngan tag-ngetag ni.. Mimie... sila baca dengan tenang dan pastu boleh gelak sorang-sorang ye.. huihhhhhhhsss...
Sapa nama pasangan anda?
Shida Adly Bin Dahalan. Panggilan manjanya B, kengkawan panggil Shida, Bulat. Adik2 aku panggil Abang Deli (kampung sungguh nama ni!!!! hahaha), adik2 dia panggil Abe. PIL panggil Abang.

Brapa umur dia?
32 tahun tahun ni

Apa yang pasangan anda Minati?
Main game solitaire kat PC (sbb game lain tak de, kalau ada mau meletupsss pc tu dikerjakannya)

Apa karektor pasangan anda?
Bad Temper (honestly), caring, loving, tak kudukut kat famili, rajin bertempat (ikut mood)

Makanan kegemaran?
Masak lomak cili api, sambal, kari kepala dinasour ikan, telur rebus... ehm..nasi lemak berkrim disukai ramai
Macam mana dia tidur?
KUAT berdengkur.. tidur separa niarap (camna nak citer ek?) dgn tangan/lengan di bawah bantal.

Apa kata-kata pertama darinya ketika pertama kali berjumpa dulu?
tak bersuara sebab terlalu nervous... haha..

Apa yg buat anda suka padanya?
Allah lebih tahu kenapa dia menjodohkan dia dengan aku.. wakakakak... ku terima seadanya, biarpun kekadang hati ada sikit sakit... ;)
Apakah impian anda & Pasangan anda?
Nak idup bahagia sentiasa sampai ke akhir hayat, nak buat empayar perniagaan construction sendiri, nak tengok anak2 berkahwin dan bahagia.
Nak pass siapa tag ni?
Ala.. suma mimie dah tag.. wakakakakkakak... sapa nak buat, amik lah yee...

2 comments:

Mama Shinta Musraika said...

Salam nonnie

ku byk hutang tag ni nonnie.. mu akan kena gak nanti hhihi :)

nonnie78 said...

salam..

wah..... ku sudah kena sedas!!!!! kirimlah lagi.. ku dh ada internet di rumah.. bangun sahur ku jawab ye.. hahahahahah

:: DUni@ @kU :: ** Di sini tempatnya kucurahkan rasa **

Di sini, di kesempatan ini, aku lontarkan rasa hati, aku luahkan segala keluhan, keriangan, suka duka, gelak tawa.. dalam jurnal kehidupanku ini, aku sertakan foto kenangan, moga satu hari nanti tatkala kesunyian melanda, rentetan peristiwa2 ini bisa mengembalikan tawa dan air mata. Dan juga bila nanti mata tertutup, ada kenangan untuk ditonton..