Monday, July 6, 2009

Something 'Bout Me - Tag

Salam. Bismillah.
Ini tag dari mamanya si Afra, budak tembam alias gebu tu. hahahah.. Aku suka jawab tag Shaza sebab tagnya tak pakai gambar.. Aku kan ada masalah nak up load gambar, jadi tag yng macam ni memang kegemaran aku sesangat. Mari kita tengok sapa yang kena!!!...layannnnzzz...
1. Nama timangan anda
-- Nonnie / Adik
2. Anda seorang yang...
-- easy going, happy go lucky, sentiasa sarat dengan lawak2 harian.. hahaha.. boleh get along dengan sesiapa sahaja asalkan peramah.
3. Insan yang teristimewa-- Anak2, suami terchenta, family besarku + family in law.
4. Lagu kesukaan-- Out of the World (The Carpenters) dan faberet waktu pump Hanya Kau Yang Mampu (Aizat)
5. Warna kegemaran-- Biru
6. Benda yang mesti ada dalam bag-- Wallet, handphone, kunci rumah, minyak angin, cd Manja (imagine besar mana handbag gue?)
7. Kali terakhir anda menangis-- semalam waktu balik dari Putrajaya. Arguement ngan hubby tentang sesuatu.
8. Tag untuk 6 orang rakan anda-- Mimie, Fiza79, Wan Sujaihah, Faridah, Herni & Tie Luvhaziq

5 comments:

yOkOyOpOyO said...

jawapan no 2 memang tepat sekali. sentiasa penuh dengan lawak. hahahaha first time jumpa kak nonnie pun macam dah lama kenal. terima kasihlah sebab tegur saya masa gathering ari tuh. kalau dak saya sure kaku jer.. hahahah :p

sujaihah said...

huhuhu,,,kena tag..kak wan ambik dulu nanti wan bt ek...minggu ni training la kak...(alasan je tu heheh)

nonnie78 said...

Wo Wo Wo... shaza sudah bukak akak punya rahsia!!! masalah ni.. kang orang ingat akak ni raja lawak pulak.. hahahah... akak no hal punyo tegur orang ni.. sekali tegur kalau orang layan, akak on je.. tapi kalau akak tegur orang balas cam nak tak nak.. akak tak brani nak tegur dah pastu.. takut orang tak suka!! sama-sama adikku shaza.

wan, amik jangan buat pekasam lak.. hahahah.. jgn jadi cam akak, tag dari si Mimie pun tak langsai lagik.. aduh.. utang bank pun banyak, utang ngan Allah pun banyak.. utang tag ngan kengkawan pun banyak!!!! bila nak selesai ni???

Mama Shinta Musraika said...

nonnie.. semakin byk utang tag ni.. tapi yg ni best mudah jer di jawab.. tapi memandangkan byk tag2 lain yg terdahulu.. mungkin kena la ikut giliran :)

ku pon tak tau bila la nak selesai utang ku ini..

nonnie78 said...

mimie..

tak pe.. amik je.. simpan dulu. sok-sok kalu ada masa terluang, buat je... ok?

:: DUni@ @kU :: ** Di sini tempatnya kucurahkan rasa **

Di sini, di kesempatan ini, aku lontarkan rasa hati, aku luahkan segala keluhan, keriangan, suka duka, gelak tawa.. dalam jurnal kehidupanku ini, aku sertakan foto kenangan, moga satu hari nanti tatkala kesunyian melanda, rentetan peristiwa2 ini bisa mengembalikan tawa dan air mata. Dan juga bila nanti mata tertutup, ada kenangan untuk ditonton..