Wednesday, June 17, 2009

Buat Hal

Salam. Bismillah.
Blog aku wat hal.. tak tahu kenapa, belah kiri blog suma tak bleh baca. Kat office dan pc di rumah. Tapi bila aku pegi ke laptop kakak boleh pulak view from each angle. Ntahlah.. tension dah bila tak bleh masuk blog kengkawan sbb aku mark semua by name, bukan by blog's name.
Kalians.. boleh view tak list blogger kat kiri blog aku ni? Camna aku nak copy paste semua link tu?? aduh.. ilang arahlah.......

8 comments:

Hayatie said...

boleh jer ..cam biasa!Sabo2..nnti FS mu sampai, hilang ler sgala prob ni..hihikks

me_czar said...

Saya pun boleh

fiza said...

Tak der masalah nonnie, ku bley view suma.

ILA said...

kita pun ok jer...takde masalah

Adwindaa said...

hmmm lau betul la kan
g kat customize... g la kat blog list mu, pastu cari add blog i follow... lau betul la, sume blog yg mu follow je leh ada lik... yg len ne add manually...

yOkOyOpOyO said...

bunyi cam masalah Internet Explorer (IE)kat pc tu jer sebab orang lain bleh tgk. cube pegi Tools pehtu Internet Options pehtu clear cookies ngan temporary internet files. pehtu close IE pehtu bukak balik. Cuba try tgk boleh tak tengok.

Mama Shinta Musraika said...

salam nonnie..

byk sgt cookies ku ?

nonnie78 said...

salam mimie.

ntah ye. apa yg shaza suruh dah pun ku buat, delete cookies kot2 banyak sangat, tapi still face the same problem. jadinya each time aku sign in aku kena click dari blog korang dari list blog followed yg ada dalam page sign in tu.. tp byk yg tak smpt nk follow... banyak blog aku slalu baca tak dpt nk baca skang ni.. sedih sgt..... yg simple2 macam ko nye aku ingatlah tapi blogname yg pelik skit aku susah nak recall..

:: DUni@ @kU :: ** Di sini tempatnya kucurahkan rasa **

Di sini, di kesempatan ini, aku lontarkan rasa hati, aku luahkan segala keluhan, keriangan, suka duka, gelak tawa.. dalam jurnal kehidupanku ini, aku sertakan foto kenangan, moga satu hari nanti tatkala kesunyian melanda, rentetan peristiwa2 ini bisa mengembalikan tawa dan air mata. Dan juga bila nanti mata tertutup, ada kenangan untuk ditonton..