Wednesday, May 13, 2009

My New Blog and Interest

Salam. Bismillah.
Dear Frens,
hahahha... berhabuk tul aku mulakan entri ngan dear frens tu. Ekceli, aku ada bisnes kecil-kecilan. Selalunya aku bawa kat office je. Hari tu aku jual tudung tapi sengaja malas nak jual online. Ala.. tudung besa-besa je (sila baca : biasa-biasa). Kali ini aku jual kerongsang.. Ala.. yang murah-murah je.
Pada kengkawan semua, sudi-sudikanlah ye masuk ke blog baru yang aku share ngan kakak kembar aku ni. Tiada paksaan membeli, kalau nak beli lagi baik. Jamulah bijik mata sampai berpinau.... layanzzzz....

http://lovingtwinsbrooches.blogspot.com/

3 comments:

fiza said...

Tahniah nonnie, smoga business online mu berjaya :)

Mama Shinta Musraika said...

salam! wah..wah.. nak gi tgk ni :)

nonnie78 said...

salam.

thanks fiza. Amin.. moga ada rezeki lebih untuk anak2ku.

mimie - terjah lah... malam ni ku hupdate rupaku yang lebih jelas ye... iras tak nanti ngan kembar ku tu rasanya?

:: DUni@ @kU :: ** Di sini tempatnya kucurahkan rasa **

Di sini, di kesempatan ini, aku lontarkan rasa hati, aku luahkan segala keluhan, keriangan, suka duka, gelak tawa.. dalam jurnal kehidupanku ini, aku sertakan foto kenangan, moga satu hari nanti tatkala kesunyian melanda, rentetan peristiwa2 ini bisa mengembalikan tawa dan air mata. Dan juga bila nanti mata tertutup, ada kenangan untuk ditonton..