Monday, August 17, 2009

Me_czar.. what happen to your blog???

Salam. Bismillah.
Untuk teman alam maya a.k.a teman SI.com bernama My.za a.k.a. me_czar, minta tinggalkan komen kenapa blog anda tidak dapat dijejak. Berhari sudah....... secepat yang mungkin. Kot ada teman lain yg ada contact no my.za tolong beritahu tentang blognya tidak boleh dibuka langsung.....

5 comments:

Hayatie said...

aku ada terbaca msg die kat shoutbox ibukauthar mengatakan die dah pindah blog.. nih blog barunya http://muq-ryn.blogspot.com

nonnie78 said...

hah.. tha, makacih yee... panic seketika... hihihihi...

me_czar said...

Nonnie.... wat malu I saja la U nih.
Hahahaha... orang dah shout la.. tak perasan lah tu.
Sepatutnya memang nak bg notice dulu sebelum shout down blog lama.
Tapi tak tenteram hati selagi tak tukar sebab blog ku telah diterjah oleh orang yang tak sepatutnya

yOkOyOpOyO said...

hihih lawak la aksi panik kak nonnie nih.. kui kui kui..

nonnie78 said...

wei korang2... kan aku kata shoutbox aku tu tak bleh nampk.. empty.. aku tak bleh baca link korang pn.. mana yg aku engat, aku masuk.. pastu from ur blog, aku round cari satu-satu kengkawn lain.. ntah napa ek?>? aku pn cm dh kena tukar bloglah.. myza, ajar aku sikit.. series beb, belah kiri desktop aku ni kosong. ada pun dari 3qul ke atas.. shoutbox, link, gambar suma tu tak de.. yillek!

syaza - kakak ko ni kalau dh panik mmg boleh bertuko jd lawak.. hahahah.. myza malu konon.. aku tengah promote dia ni....

:: DUni@ @kU :: ** Di sini tempatnya kucurahkan rasa **

Di sini, di kesempatan ini, aku lontarkan rasa hati, aku luahkan segala keluhan, keriangan, suka duka, gelak tawa.. dalam jurnal kehidupanku ini, aku sertakan foto kenangan, moga satu hari nanti tatkala kesunyian melanda, rentetan peristiwa2 ini bisa mengembalikan tawa dan air mata. Dan juga bila nanti mata tertutup, ada kenangan untuk ditonton..