Wednesday, May 20, 2009

Jom Main Kutu - Medela FreeStyle

Salam. Bismillah.


Kengkawan.. ada tak yang berminat nak beli Medela Freestyle yang orang dok habaq kata baguih ya amat tu?? Kalau ada, sekarang ni Aishah ada wat promotion untuk kutu-kutu malaysia ni.


Disamping menolong Sya berbisnes, aku pun tengah tolong aku juga ni untuk dapatkan lagi 5 orang untuk cukupkan group kutu FS 3 ni. Jomlah.. harga memang berpatutan dak Aishah ni bagi, tau..

Harga RM1650 khas untuk yang join :- Full set of FS Termasuk cost penghantaran.

1 group ada 6 orang. RM275 seorang sebulan. Pembayaran setiap 27hb start gaji bulan 5 ni. Order akan di buat setelah menerima semua bayaran dari ahli. Delivery selepas 14 hari terus ke rumah anda (nanti bagi alamat yeee)...

JUNE - Nonnie78

JULY- Hawazah (NU)

AUG- Pija (NU)

SEPT- Reehan (NU)

OCT-

NOV-

NU : New Updated

Features and Benefits

Hands-free accessories - provides the freedom for true pumping mobility
Rechargeable battery - allows for 3 hours of pumping time per charge
Small and lightweight - weighs less than 1 pound and can fit in the palm of your hand
2-Phase Expression® technology — smart and powerful pumping that is proven to mimic a baby’s natural nursing pattern and get more milk in less time
LCD screen, digital display — lit screen provides a digital display that can also be used as a nightlight for those late pumping sessions
Memory button — allows mom to save her favorite pumping pattern for ease and efficiency for the next pumping session
Cute tote bag — holds pumping essentials and more. All of the coordinating accessories are removable, so tote can be used separately.


What’s Included


Freestyle Breastpump
1 set of tubing
2 SoftFit™ breastshields
Breastshield Spare Parts Kit2 Breastshield bodies; 2 Membranes; 2 Back Caps
Support belt & extension
Hands-Free Kit2 Replacement adapters; 2 Small (yellow) straps; 2 Large (gray) straps
2 Replacement bra adapters - universal
2 Replacement bra adapters - hook & eye
4 - 5 oz. Containers
Power cord & charger
Cooling element
4 Solid lids
1 Rechargeable battery

Warranty60 days for parts & battery

1 year for pumps and motor

Sapa yang berminat bolehlah update kat aku atau contact terus ke Aishah kat blog dia... sekian iklan untuk hari ini.

17 comments:

luvhaziq said...

salam kak nonnie...
cayala pkai fs.saya xmpu lg la akak nk join kutu nie...berkira2 lg nk beli,tunggu kaya sket

nonnie78 said...

salam tie.

akak ni dah kategori 'terpaksa' dah tie oii.. ikutkan poket memang tak mampu.. tapi tu,lah.. keinginan untuk BF Manja sampai 2 tahun tu memaksa poket ni jadi mampu jugak... tak pe..nanti kalau akak dah tak nak, akak bagi je kat ko.. hahahahah

yOkOyOpOyO said...

uhuk uhuk shaza tak keje lagi, jadi x leh la nak berjoin mana2 kutu group pun. tp FS nih memang dah lama jadi pojaan hati ku ini.

note pada diri sndiri, plz secure a job by june 2009! now go and send your resume out shaza!..

kak nonnie nanti dah dapat jgn lupa wat review naa..

nonnie78 said...

shaza, lum tentu dapat lagi dik oii.. orang nak mainnya pun tak de lagik, camna tu???

insya Allah, dapat nanti akak review cukup2 kat blog.. carilah keje cepat, leh kita main kutu sesama kita...

Rozy said...

salam nonnie,

i'm interested to join your kutu.
but b4 that nak tahu, where you'll buy the FS? Ajasu? Reason I'm asking is to know the Service After Sale. If from Ajasu, pls put my name in the month after you.

thx.

nonnie78 said...

salam rozy.

saya tak beli ngan Ajasu, maaf ye. Saya beli dengan Aishah, dealer utk medela jugak. Kalau u nak tau lanjut boleh tanya pada dia ye di blog dia. mylilaida.blogspot.com.
mungkin dia boleh jawab bab SAS tu. Dan kalau nak join pun boleh bitau terus kat dia kalau dah confirm. thanks.

Aishah said...

Hi Rozy,

I ambik direct from supplier...
SAS tu mmg i akan tanggung as per T&C ...apa yg i published at my blog is under me..

Aishah said...

Hi Rozy,

I ambik direct from supplier...
SAS tu mmg i akan tanggung as per T&C ...apa yg i published at my blog is under me..

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...

Hey Folks
I've been around here for a while now, and I finally found something worth writing about: I found a great resource on [url=http://html2rss.com/rss.php?id=235770[b]Entertainment Center [/b][/url].
Check them out I highly recommend

Anonymous said...

Hey Guys
I've been around here for a while now, and I finally found something worth writing about: I found This nice resource on [url=http://html2rss.com/rss.php?id=235780[b]Entertainment Centers [/b][/url].
Check these out great read on the subject

Anonymous said...

Hey Wassup?

I found an AMAZING site last night when I was surfing with my boyfriend. Check out this [url=http://www.girlsteachguys.com/PlayVideo.aspx?LiveClip=54][b] Sex Positions [/b][/url] Video I found there.

Hope this helps folks here wanting to try something new… LOL

Cheers

Melissa

Anonymous said...

Hey Folks
I've been around here for a while now, and I finally found something worth writing about: I found a neat resource on [url=http://html2rss.com/rss.php?id=235770[b]Entertainment Center [/b][/url].
Check these out I highly recommend

Anonymous said...

Τhаnk you, I have just been ѕearсhing foг information apрroximatelу this topic
for ageѕ and yourѕ is the greatest I've discovered so far. But, what in regards to the conclusion? Are you positive concerning the supply?

Feel free to surf to my web site ... macbook repair butterworth

Anonymous said...

Hello, its good article сoncernіng meԁia print, we all be
familiаr wіth media is a enormous source of informatіon.


Also visit my homepage :: Http://Repairiphonemalaysia01.Jigsy.Com/Entries/General/Economical-Repair-Iphone-5-Malaysia-Along-With-Authentic-Compents-

Anonymous said...

This is really interesting, You're a very professional blogger. I'vе joined youг feed anԁ
staу up for in search οf еxtra of yοur mаgnificent pоst.
Also, I've shared your site in my social networks

Feel free to visit my site ... imac retina display repair kuala lumpur imac retina display repair malaysia imac repair kl

Anonymous said...

Great work! This is the κind of info that
are supрοsed tο be sharеd across the web.
Shame on Google for not pοsitionіng this submit higher!
Come on оveг and seeκ advice from my website .

Thank you =)

Here is my page: http://ipadrepairpenang.yolasite.com/

:: DUni@ @kU :: ** Di sini tempatnya kucurahkan rasa **

Di sini, di kesempatan ini, aku lontarkan rasa hati, aku luahkan segala keluhan, keriangan, suka duka, gelak tawa.. dalam jurnal kehidupanku ini, aku sertakan foto kenangan, moga satu hari nanti tatkala kesunyian melanda, rentetan peristiwa2 ini bisa mengembalikan tawa dan air mata. Dan juga bila nanti mata tertutup, ada kenangan untuk ditonton..