Monday, May 4, 2009

Blog Kosong

Salam. Bismillah.

Entri ini khas untuk sahabat SI.com ku Fiza79..
"KU RASA CAM NAK MENJERIT TAK DAPAT BACA PEPE PUN KAT BLOG MU FIZA OIII.. MU DAH TUKAR WALLPAPER BARU TAPI KU TAK DAPAT PE PUN!!! KOSONG, EMPTY, YELLEK! TOLONGLAH JAWAB, APA MASALAH AKU NI??"

6 comments:

fiza said...

Uuwaaaa....nonnie, ku nak buat mcm mana lagi ni. Sedey hatiku bila mu kata belog ku kosong & tak dapat baca. Pc mu ada problem kah atau belog ku ada masalah? Nnt ku try solve kan yer.

sujaihah said...

heheheh

nonnie78 said...

.... nanti ku pun cuba juga try test tengok napa agaknya ku tak bleh baca pepe kat blog mu itu.. ku pun nak nangis ni.. kang tak de lak tazkirah untuk ku baca..

nadnye said...

sama la kita. tak bole baca.. pc kita ker.. tapi org lain punye boleh plak..?

nonnie78 said...

nadnye..

kita satu office ke>? kuang kuang kuang!!!!!!
masalah global betullah kita ni!@

kakyong said...

salam nonnie78,

sehingga ke hari ni baru 2,3 kali jer kakyong tak dpt baca blog kawan, sbb mslh cam nonnie ni.. tp blog fiza, 2,3 hari lepas, okay jer kakyong masuk.. kalo lambat loading tu, biasa, kalo tak leh baca langsung tu, cuma 1,2 blog jer.. tp bila cuba masuk utk kali ke-2 ok pulak.. mungkin sbb connectiion kot..

:: DUni@ @kU :: ** Di sini tempatnya kucurahkan rasa **

Di sini, di kesempatan ini, aku lontarkan rasa hati, aku luahkan segala keluhan, keriangan, suka duka, gelak tawa.. dalam jurnal kehidupanku ini, aku sertakan foto kenangan, moga satu hari nanti tatkala kesunyian melanda, rentetan peristiwa2 ini bisa mengembalikan tawa dan air mata. Dan juga bila nanti mata tertutup, ada kenangan untuk ditonton..