Tuesday, March 24, 2009

Psss...

Salam. Bismillah.

Mungkin tidak akan update
sebarang entri dalam minggu ini.
Tengah ada project baik dan
sedang belajar tentang sesuatu.
Doakan yang terbaik untuk aku.
Kalau hasilnya bagus akan dikongsi bersama semua.

11 comments:

RinaRiz said...

bab kongsi-kongsi ilmu ni memang mak sokerrrr... mak sokong ko beb!! idup mlesia :p

nonnie78 said...

sokong beb, jangan tak sokong.. sok lusa kalu jadi projek aku ni ko pun suka gakkk... hahahahah.. thanks sab!

fiza said...

Projek apa ni nonnie. Bagilah clu, tak sabo lah nak tau.

Shinta Musraika said...

yelah.. tertanya2 tanya ni. project baik punya! cis.. tak sabar nak tau!

yOkOyOpOyO said...

uiyooo project ape la tuh ekk.. pepe pun gud luck k nonnie.. buat betul2 biar mantap dan meletopss.. hehe

luvhaziq said...

wah projek baik kena kongsi gak nie.untung boleh bahagi 2

nonnie78 said...

hahahha.. korang ni kan... nantilah.. tak suprise lah camni.. makan tahun nye study ni. maknanya mungkin next year kot baru korang dapat tau brita ni.. huhuhu...

tak de lah.. skang ni tengah study camna nak jahit baju baby, baju kurung, dan semua jenis jahitan.. gue udah capek kerja di kantor! mau tukar angin. duduk rumah, goyang kaki dan tangan je, boleh gitu??

nanti bila dah berjaya boleh lah buat hadiah tuk anak2 korang, kan.. kan .. kan.... doakanlah moga success yeee...

Shinta Musraika said...

sy pon minat juga menjahit-jahitnya(takat jahit sarung bantal kat umah hehehe) tapi setakat ni blum ada bakat.. bakat terpendam tu blum meletus kluar lagi la nonnie

nonnie78 said...

mimie, ku juga cuma tahu jahit seluar koyak dan jahit butang tanggal je.!!!! ku tak kisah, bakat boleh diasah. cuma rajin dengan tidak je nak blaja tu. practise make perfect. caiyok, caiyok...

Anonymous said...

Nonie.... kau tengah belajar menjahit ke???? Kat mana kau belajar. Aku pun tengah cari nik.


-Rose-

nonnie78 said...

Salam Chemah.. aku ada gak perati-perati ni.. ada yang jauh dan dekat. paling dekat pun kat lorong jujur 5. kalau ko nak join best gak kan, adalah aku kawan. nanti aku call tanya lu kat makcik tu. kalau available, kita join je lah ye..

:: DUni@ @kU :: ** Di sini tempatnya kucurahkan rasa **

Di sini, di kesempatan ini, aku lontarkan rasa hati, aku luahkan segala keluhan, keriangan, suka duka, gelak tawa.. dalam jurnal kehidupanku ini, aku sertakan foto kenangan, moga satu hari nanti tatkala kesunyian melanda, rentetan peristiwa2 ini bisa mengembalikan tawa dan air mata. Dan juga bila nanti mata tertutup, ada kenangan untuk ditonton..