Thursday, March 26, 2009

Crazy Momy CD

Salam. Bismillah.

Alhamdulillah, tadi aku terima CD sample dari maryaa.. cantekkk!!!! teruja sekejap bila hubby gi collect kat Poslaju called and bitau aku dapat cd.
Semalam Poslaju anta tapi aku tak de kat rumah so, they left the note suruh gi collect kat Poslaju Shamelin Perkasa. Kebetulan pulak hari ni ada birthday party celebration kat office, aku suhlah hubby yang gi amik on behalf.

Anyway, thanks kak mariam untuk cd tu ye.. nanti aku nak simpan duit dan beli lagi untuk Manja. GO green..!!! Stop use DD.

Below some pics of Crazy Momy CD :-




9 comments:

luvhaziq said...

bestnyer dpt cd...tie tlambat ari tue k regist nama.sedihnya...huaaa...xper xder rezeki haziq kli nie

nonnie78 said...

tie, akak ari tu pun dh lmbt tp straight away contact kat mariam. minta tolong sangt2 kt dia.... best gaklah.. dah basuh tinggal nak sidai je kat umah tu.. lembut tau, gebu je rasa.. insert dia 2, ada button. tak pe, haziq kan dh dibelikan mamanya 10 keping cd? manja baru nak kumpul ni.. kasi chance lah sikit..

luvhaziq said...

belum ambik la kak.ari sbtu nie bru g ambik.nnti kongsi pengalaman ye.klau bagus kita beli lg...

Shinta Musraika said...

salam nonnie. wah.. cantik juga cd tu... nanti habaq ya hasilnya.

nonnie78 said...

tie & mimie,

nantikan outcome next week ye..

akma said...

salam
happy dpr free CD dr marya
try jgn tak try yeee
lepas ne leh terus order je kat marya
yg pansti best n berbaloi pakai CD
for kak happy berCD utk manja
ok dear

nonnie78 said...

salam akma.. thanks ye dik.. mmg best lah... nanti akak update ye outcome tentang cd ni. mmg nk beli lagi, tgh tunggu durian runtuh ni. hehehehe

maryaaa said...

hi nonnie...thanks for this entry... hopefully CD tu okeh la ngan Manja. Kalo ada apa2 nak tanya juz hola me!

nonnie78 said...

salam maryaaa... sudi gak singgah kat umah sy ni ye.. thanks again sbb tetap post sample even dah last minutes. setakat ni alhamdulillah, semua ok. kalau ada sebarang pertanyaan sy call maryaaa trus. dah save dah hp no awak ni.. insya Allah,.

:: DUni@ @kU :: ** Di sini tempatnya kucurahkan rasa **

Di sini, di kesempatan ini, aku lontarkan rasa hati, aku luahkan segala keluhan, keriangan, suka duka, gelak tawa.. dalam jurnal kehidupanku ini, aku sertakan foto kenangan, moga satu hari nanti tatkala kesunyian melanda, rentetan peristiwa2 ini bisa mengembalikan tawa dan air mata. Dan juga bila nanti mata tertutup, ada kenangan untuk ditonton..