Tuesday, March 17, 2009

Manja Close-Up

Untuk auntie Mimi a.k.a Shinta_mum..
Dalam kereta waktu balik jogging


Di TTP temankan kakak-kakak jogging - dalam baby carrier

Di kedai makan - tak clearlah gelap.. muka tengah quiry tu mama aku ni pelik tul perangai..


Eh, mama amik gambar Manja.. senyum!!!!!

9 comments:

Shinta Musraika said...

ni barulah clear..

tima kasih sebab udah menyempurnakan permintaan peminat hehehe..

BULATNYA MATA>>>>

nonnie,

dialog manja
" mama aku ni pelik tu perangai.."

agaknya my shinta pon slalu berdialog mcm tu hehe.. almaklum saya ni pon tak habis2 dengan camera or Hp bila tgk gelagat shinta.. hua.hua..hua..

nonnie78 said...

laaa.. peminat manja ker?? huhuhu.. anak lebih glam dr mamanya pulak.

kita tak tau kan dialog anak kita.. hentam sajalah labu... tp slalu dia wat muka blur je tgk mamanya wat perangai bukan2.

nanti kita gi KK jumpa auntie Mimi ye.. kita lawan bulat mata sama shinta.

Adwindaa said...

minat kat rambut dia laaa...

lu masa peknen teringin anak rambut curly ala2 spring gitu... mcm2 makan yg leh buat rambut anak curly... sekali adwan kuar rambut lurus, itam, pekat, berkilat.... tp bila dh cukur jadi nipis, halus, jarang.... hmmmmmm tp rambutku n abahnye curly... abahnya lu rambut curly cam manja laaa...

nonnie78 said...

mama_lin, anak sy selang-seli. sulung ngan no 3 rambutnya lurus, no 2 ngan no 4 ni curly tapi yang no 2 tu pas potong byk kali dah lurus lak.. tu yang hubby sayang nak potong rambut Manja. Walaupun curly tapi lembut je.. siok wat main.

Sy dah g blog mama_lin, kita tukar link ye..

Shinta Musraika said...

bah.. datanglah KK.

mata manja tu lagi bulat lah! mata shinta sepet sikit. sepet ke? hehe..

rambut shinta banyak gugur. harap2 rambut shinta pon curl juga.
(kalau bangun tidur curl lah...hehe!serabut sebenarnya!)

nonnie78 said...

belum cukup duit lah bah mau ke sana! rancang tahun ni tapi my sis nak kawin pula bulan 8, kena tangguh lagi. suami ku lahir di Tenom tau! PIL dulu ngajar di sana. katanya dia orang Sabah sebab i/c nya tengah 12, perasan! kalau mau ke sana nanti ku kirim khabar, mohon jasa baik carikan chalet ka, hotel ka, kereta ka.. paling penting mau rasa seafood halal yang banyakkkkkk di sana tu. boleh bah?

yOkOyOpOyO said...

yaaa rambut manja tuh la yg paling mahal sakali... dah la curly habis, pehtu lebat ya amattttt... hihihi..

nonnie78 said...

hahaha.. syaza tak abis-abis dari gathering hari tu.. iee. akak tak sabar nak dptkan gambar dari myza, yg kawannya farhana dok snap berpuluh kali tu.. nak framekan gambo Manja tengah lalok..

Shinta Musraika said...

Nonnie..

"buli bah kalau kau"(tread mark org sabahan hehe!)

khabarkan saja. apa yg termampu akan cuba ku ushakan. boleh juga ku gigit2 si bulat mata yang berambut curl itu hehe!

lahir di tenom.. yalah boleh la mgaku org sabah ;)
mu i.c -12- juga!

:: DUni@ @kU :: ** Di sini tempatnya kucurahkan rasa **

Di sini, di kesempatan ini, aku lontarkan rasa hati, aku luahkan segala keluhan, keriangan, suka duka, gelak tawa.. dalam jurnal kehidupanku ini, aku sertakan foto kenangan, moga satu hari nanti tatkala kesunyian melanda, rentetan peristiwa2 ini bisa mengembalikan tawa dan air mata. Dan juga bila nanti mata tertutup, ada kenangan untuk ditonton..