Wednesday, March 5, 2008

Me.. requested by some1

Latest photo of me .. 190108
(buruks kan muka.. argh!!!! nak cepat pulangkan camera)

pagi ni aku bukak blog, update 1 entri dan layan feberet link aku.. pg ni link yang aku teringin nak masuk sangat link farah nadiah ahmad, adik MMU yang aku kenal melalui iluvislam. sebabnya? sebabnya semalam dia masuk blog aku dan tinggal salam kat chatbox dan napalah aku tak masuk blog masa tu yee?? ehm.. aku meetinglah...

okie.. entri farah paling atas dalam blog dia... dia tak kenal lagi ghupa aku ni.. dlm blog asik gambar anak2 je, tulisnya.. hehehe.. farah, camtu lah ibu... ke mana pun anak lebih utama. Sebagai memenuhi permintaan farah, akak letak gambar terbaru akak dalam blog ye.. yang paling2 baru akan datang.. (mungkin entri petang skit) so, kalau pepagi ni farah dah masuk layan blog, farah layan lah sekali gambar akak ye... ni kira dalam diam ngetag akak lah ni yeee???

pandai ko ye, dik farah!!!!



2005 di office MBf Card (M) Sdn Bhd

2 comments:

anak ahmad no3 said...

salam kak..terima kasih..heheh takder rupa ibu beranak tiga pun...
akak nampak kurus sgt dari gambar 2005 tu..puteri^3 akak buli eik??
nak mintak petua nie...farah pun kena kurus gaklaa...heheheh
tq tq tq nampak jugak akhirnyea kak nonie nie

nOnnie_sayang said...

kurus ker? hah.. itu gimik je tu, tang badan tak tengok lagik.. ahaks.. petua? cepat2 kawin n bukak kilang wat anak. nanti bleh kurus sgt2..
tak de maknanya kurus dik oii.. selagi ada selera makan, makan je. nanti kalu dah ditarik selera tu kot nyesal plaks.. asal tak berpenyakit dah...

:: DUni@ @kU :: ** Di sini tempatnya kucurahkan rasa **

Di sini, di kesempatan ini, aku lontarkan rasa hati, aku luahkan segala keluhan, keriangan, suka duka, gelak tawa.. dalam jurnal kehidupanku ini, aku sertakan foto kenangan, moga satu hari nanti tatkala kesunyian melanda, rentetan peristiwa2 ini bisa mengembalikan tawa dan air mata. Dan juga bila nanti mata tertutup, ada kenangan untuk ditonton..