Monday, July 20, 2009

Salam. Bismillah.
Hari ini di rumah, melayan kerja rumah yang tak berkesudahan dan mimi yang demam kejap ok, kejap tak..... ehm... baru buat facebook.. buat pun sebab semalam mencari seseorang yang pernah ada di dalam hati menerusi cik google, tetiba ada dalam facebook. nak tak nak kenalah register padahal aku kurang sikit bab online fren system ni.. ada yang nak join jadi kawan? Nonnie Mn.....

4 comments:

ILA said...

seseorang yg ade dlm hati...aaaaa..saper tu...hehehe

Mama Shinta Musraika said...

Salam nonnie..

dah sign up FB..

add lah saya nonnie..

nonnie78 said...

salam.

ila - adalah.... huhuhu..

mimie - add? camna ek?? mu lah add aku...

Mama Shinta Musraika said...

mu search Raimee Binti imin

dah tu kalau mu jumpa gamboku dgn shinta mu add alah aku :)

:: DUni@ @kU :: ** Di sini tempatnya kucurahkan rasa **

Di sini, di kesempatan ini, aku lontarkan rasa hati, aku luahkan segala keluhan, keriangan, suka duka, gelak tawa.. dalam jurnal kehidupanku ini, aku sertakan foto kenangan, moga satu hari nanti tatkala kesunyian melanda, rentetan peristiwa2 ini bisa mengembalikan tawa dan air mata. Dan juga bila nanti mata tertutup, ada kenangan untuk ditonton..