Wednesday, August 20, 2008

Brillante Weblog Award


terkezut aku bila pepagi ni aku masuk je blog dengan semangat waja sebab bos aku ada meeting kat Selayang ngan Majlis Perbandaran.. ada AWARD lak dari adik SHIKIN kawan FARAHNADIAH.. Shikin, akak betul2 tak sangka shikin lawat blog akak!! sorrylah dik sbb akak pun dah lama tak lawat blog shikin dan farah.

terkezut sebab dah dekat setahun aku menceburi alam maya ni tetiba dapat lak award cam ni.. terharu... lihatlah dunia!! kawan alam maya pun ada hati dan perasaan.. chewahh... whatever is, award ni ada sebabnya tau! baca kat bawah ni ye...

Brilliant Award is a prize given to sites and blogs that are smart n brilliant both in their content and their design. The purpose of the prize is to promote as many blogs as possible in the blogsphere.
here are the rules to follow:


1) put the logo on ur blog ----- Done .. :)
2) add a link to the person who awarded you ----
Done.. :) Thanks shikin!!
3) nominate at least 7 other blogs -----less than that is it ok?? try to..
4) add links to those blogs blogs on yours ------ wait..wait.. i'm doing it now!!
5) leave a message for ur nominees on their blogs ----
just leave message at their shout box.. check it out, frens!!

so, aku meneruskan award a.k.a tag ni untuk mereka2 di bawah ini :-

again.. thanks so much to shikin untuk award ni.. farah, akak bukan tak nak bagi kat farah tapi sebab shikin dah mendahului... kira akak ada share lah ngan shikin award tuk farah tu yeee!! :)

5 comments:

[yAN!e][pUTraJAya] said...

thanks kak di atas award ni...
nanti yanie letakkan dalam blog yanie k..

skang bz sket

he he he
minggu merdeka...

nOnnie_sayang said...

tolong kirimkan salam pada movie2 yang show kat putrajaya tu ye..

ari ni akak pun merdeka. bos tak de.. huhuhuh

HafizAdam said...

patutnye tambah satu lagi rule: explain why u choose those blogs..

hehe

p/s: nanti ah buat..nk stadi laa kak..x-(

nOnnie_sayang said...

hafiz, nak reason ke napa akak pilih blog hafiz?

1) calm, interesting n lot of info
2) sempoiiii.....

gi lah studi, kang tak lulus akak lak di salahkan ~

anak ahmad no3 said...

takper kak..sharing is caring saya pun lama tak online sebab internet kat umah ada macam2 masalah....take care

:: DUni@ @kU :: ** Di sini tempatnya kucurahkan rasa **

Di sini, di kesempatan ini, aku lontarkan rasa hati, aku luahkan segala keluhan, keriangan, suka duka, gelak tawa.. dalam jurnal kehidupanku ini, aku sertakan foto kenangan, moga satu hari nanti tatkala kesunyian melanda, rentetan peristiwa2 ini bisa mengembalikan tawa dan air mata. Dan juga bila nanti mata tertutup, ada kenangan untuk ditonton..