Wednesday, June 18, 2008

On Leave

Entry ini khas untuk sepupu di JEPUN yang tak dapat pulang ke MALAYSIA untuk bersama-sama meraikan majlis pernikahan dan perkahwinan adik ipar ku pada hari Jumaat 20/06/08 hingga Ahad 22/06/08.

Yatie,
Akak start cuti hari Jumaat sebab Asran nikah malam tu di Melaka. Yatie dah tahu ngan sapa dia nak kahwin ni? Yatie ingat tak LIZA, anak cik halim di Melaka? Yang sama2 bungkus sweets ngan Yatie dan Intan dulu semasa majlis kahwin akak di rumah Pedas? Ala.. yang jadi pengapit akak yang berkebaya biru tu. Dia anak buah Mak Lang.. Ingatkan??
Kenduri sebelah perempuan hari sabtu tengahari dan sebelah kita pulak hari ahad. Sabtu malam ahad tu kat rumah seremban ada kenduri tahlil untuk arwah atuk dan sambutan hari jadi untuk mimi, aboy, iwan dan cik nan (anak buah dan abang mak lang). Asran bersanding tepat pada tarikh arwah atuk meninggal, dan sama dengan hari jadi Aboy.
Insya Allah, masuk office hari rabu 25/06/08 nanti akak akan update dalam blog start dari gambar pertunangan hingga ke gambar perkahwinan. Yatie tentu nak tengok sedara mara kita yang dah lama tak jumpa ni kan?? Kan best kalau kita dapat kumpul macam dulu?

2 comments:

yatie said...

hye.tq 4 writing this 4 me.he he he.ish x ingt la Liza tuh.tgk muka tau kot.Good to hear Asyran da kawen.hihihi.abes sume sepupu da kawen.Yatie pon kena la kalo cmtu.hahaha
Anyway sure meriah kan mjls tuh.nanti akak upload ye gmba2 sume org.nak blk tp x cuti lagiii...!

just wondering sume org ingt Yatie ke x lagi ntah.heheh

nOnnie_sayang said...

hi there.. every1 still remember u. akak dh distribute yr latest pics kat maklang n along. well, u should find 1 2day if u want to be in our group! grand or not u will know once it's update in this blog.

:: DUni@ @kU :: ** Di sini tempatnya kucurahkan rasa **

Di sini, di kesempatan ini, aku lontarkan rasa hati, aku luahkan segala keluhan, keriangan, suka duka, gelak tawa.. dalam jurnal kehidupanku ini, aku sertakan foto kenangan, moga satu hari nanti tatkala kesunyian melanda, rentetan peristiwa2 ini bisa mengembalikan tawa dan air mata. Dan juga bila nanti mata tertutup, ada kenangan untuk ditonton..