Friday, January 25, 2008

Tagged

Aiii.. pagi ni aku bukak je yahoo aku, dapat satu email dari blog comment.

Elly a.k.a. enot78 tag aku.. mendalah menatang tag ni? aku bkn pro sangat IT ni. aku email kat dia, tak berbalas.. ko aku ameklah langkah drastic :- CALL HANDPHONE DIA..

Berpinau gak lah pala otak aku blajo TAG ni.. ghupanya aku kena masuk blog dia dan baca apa yang dia tag aku.. oooo.. nak tau apa ada kat pc aku ye.. kat desktop ye... well.. check it out!


nilah ghupa desktop pc aku kat opis.. kat umah tak pasang lagi lah sbb masih belum nak pakai. ini gambo kawen aku masa acara makan2 bersuap dan bersopan santun di rumah hubby. candid ni oleh si pemotret photo.. ada ker time orang nak nyenduk nasi tu dibantainya snap gambo.? nape hubby aku gelak besor? hehehe... ada kisah disebalik gelak tu...

ehm.. aku nak tag sapa plak ye? nak tag apa ye?? nantilah kalu senang aku tag lah.. ari ni bz krazeee... so, elly.. arap ko puas ati ye.. adios amigos..

2 comments:

Ct eLLy said...

haaa... pamdai pun .. goood girls!

nOnnie_sayang said...

warghhh warghh.. tima kacih lah sbb ajor aku yg buta IT ni.. hari ni ari aku.. minggu depan ari ko plak nak kena tag ngan aku.. tunggguuuuuuuuuuu.....

:: DUni@ @kU :: ** Di sini tempatnya kucurahkan rasa **

Di sini, di kesempatan ini, aku lontarkan rasa hati, aku luahkan segala keluhan, keriangan, suka duka, gelak tawa.. dalam jurnal kehidupanku ini, aku sertakan foto kenangan, moga satu hari nanti tatkala kesunyian melanda, rentetan peristiwa2 ini bisa mengembalikan tawa dan air mata. Dan juga bila nanti mata tertutup, ada kenangan untuk ditonton..