Saturday, May 29, 2010

Selamat Datang Puteraku


Salam. Bismillah.

Akhirnya... setelah dikurniakan 4 orang cahayamata perempuan, kelahiran ke 5 ini Allah kurniakan aku dan hubby anak lelaki yang dilahirkan pada 24 May 2010 pukul 10pg melalui pembedahan. Alhamdulillah, lahirnya Syabil Eusoff menambahkan keceriaan dalam keluarga kami. Insya Allah dengan kelahiran putera seorang ini moga bertambah rezeki dan keberkatan kami sekeluarga. Amin.


9 comments:

Shaza Shamsuddin said...

Tahniah Kak nonnie. selamat datang syabil eusoff.. jangan buli akak2 mu ekk... hehehe semoga menjadi anak soleh sayang.. cium skett.. ;)

me_czar said...

Alhamdulillah, syukur.
Akhirnya dikurniakan juga seorang putera.
Kakak2 syabil pun mesti happy nih.

My_Aqeelah said...

eh kak precious date kat tepi tu update laa...kecik ati baby boy mu nih kang.

luvhaziq said...

tahniah kak nonnie...happy bf ye..

Normaliza said...

Tahniah kak nonnie. sedap namanyer..secomel orangnye.. :)

ayuthia said...

Alhamdullilah...tahniah kak nonie...take care...

nonnie78 said...

salam and thanks to all.

caza - buli yer.. rasanya cam dia yg kena buli ni.. hahahha.. ciumla.. nnt kita jumpa ye.. hihihi..
myza - alhamdulillah, akhirnya kan.. paling happy si manja lah.. asik mengacau je kerjanya.
naz - tak smpt lg.. dpt online sekejap je.. byk menepis tampar tangan2 kecik kat sebelah2 ni.. hahaha.. nntlah ye...
tie - tang bf tu yg tak sabar tu.., nk bergiat cergas kali ni.. doakan semuanya berjaya.. manja dh sambung direct semula.. huhu.. harap2 kuruslah pasni.. hahahahah..
liza - nama yg bagus.. semoga menjadi kepada pemilik namanya kelak. Amin.
Ayu - nnt giliran ayu pulak. akak doakan ayu selamat n sihat.

Sellynna said...

tahniah kak!~

nonnie78 said...

selly a.k.a ina, thanks... akak lama tak jenguk blog awak.. huhuhu...

:: DUni@ @kU :: ** Di sini tempatnya kucurahkan rasa **

Di sini, di kesempatan ini, aku lontarkan rasa hati, aku luahkan segala keluhan, keriangan, suka duka, gelak tawa.. dalam jurnal kehidupanku ini, aku sertakan foto kenangan, moga satu hari nanti tatkala kesunyian melanda, rentetan peristiwa2 ini bisa mengembalikan tawa dan air mata. Dan juga bila nanti mata tertutup, ada kenangan untuk ditonton..