Monday, February 18, 2008

Ayam Organik

Pagi ni masuk je opis aku dapat email dari teman SMC; Razman. Minta di war-warkan perihal dia sekarang salah seorang pengedar ayam organik yang diasaskan oleh pasangan doktor di Ampang. Hari tu lagi dia dah tanya kat aku dan aku 'janji' akan war-war dalam blog.


Tapi tu lah.. salah aku kan? Janji tapi tak tepati pun.. Mohon maaf dari Razman sebab aku kesuntukan masa dan kehabisan CPU ram untuk mengingati semua perkara lantaran keadaan opis yang kacau bilau dan ketiadaan staff. (Sibuklah maknanya tu!)


So, kat sini aku dengan ikhlas hati menolong untuk war-warkan iklan yang Razman forward pada email aku. Malangnya template dia dalam adobe pdf dan tak boleh attach pada entry ni. Pada sesiapa yang berminat untuk membeli produk ini harap dapat berhubung terus pada Razman. Contact Number seperti berikut :-

HUBUNGI 019-336 6570 03-8945 6570 (RAZMAN)
HARGA MENGIKUT SAIZ: M- RM15, L- RM16, XL- RM18 SEEKOR.
*Pesanan minima adalah sebanyak 2 ekor dan caj penghantaran sebanyak RM2 (dikecualikan sekiranya tempahan setempat melebihi 10 ekor)

2 comments:

tauruzmama said...

Nonie,ayam organik camner tu..xplain pleaseee..

nOnnie said...

ini kes ayam yang doktor laki bini tu ternak bagi makan barangan halal je tu. kan penah masuk tv sekali dulu. esok aku forward email dia kat ko ye...

:: DUni@ @kU :: ** Di sini tempatnya kucurahkan rasa **

Di sini, di kesempatan ini, aku lontarkan rasa hati, aku luahkan segala keluhan, keriangan, suka duka, gelak tawa.. dalam jurnal kehidupanku ini, aku sertakan foto kenangan, moga satu hari nanti tatkala kesunyian melanda, rentetan peristiwa2 ini bisa mengembalikan tawa dan air mata. Dan juga bila nanti mata tertutup, ada kenangan untuk ditonton..